چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ , 25 Dec 2024
شنبه ۹ تير ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۱۸
کد مطلب : 423989

این کتاب‌ها را به پیشنهاد مارک زاکربرگ بخوانید

پروژه ایرانی : مارک زاکربرگ، برنامه‌نویس رایانه، یکی از موسسان شبکه اجتماعی فیس‌بوک و یکی از ثروتمندترین افراد جهان است. مارک زاکربرگ می‌گوید: «کتاب‌ها به شما این امکان را می‌دهند که در هر موضوعی کاملاً غرق شوید و اکثر جزئیات آن موضوع را بررسی کنید؛ کاری که رسانه‌های امروزی از عهده انجام آن برنمی‌آیند».
مارک زاکربرگ
مارک زاکربرگ
به گزارش پایگاه خبری پروژه ایرانی، این کتاب‌ها را به پیشنهاد مارک زاکربرگ بخوانید:
 
چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
 
چرا برخی از ملت‌ها ثروتمند و برخی دیگر فقیر هستند؟ ثروت و فقر، سلامتی و بیماری، رفاه و قحطی چگونه در میان ملت‌ها تقسیم می‌شود؟ کتاب «چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟» به این پرسش‌ها پاسخ می‌دهد. جیمز ای. رابینسون و دارون عجم اوغلو نویسندگان این کتاب هستند. این اثر افتخارات بسیاری را از جمله جایزه‌ی لیونل گلبر از آن خود کرده است.
 
پرسشی سهل و ممتنع که از ابتدای تاریخ تمدن تا همین امروز، قرن‌هاست که ذهن متخصصان و پژوهشگران را به خود مشغول کرده است: چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟ آیا پاسخ را باید در فرهنگ ملل مختلف جست‌وجو کرد؟ شرایط اقلیمی و جغرافیایی تا چه میزان در جواب این سؤال نقش دارند؟ سیاست‌ورزی‌های حکومت‌ها چطور؟ جیمز ای. رابینسون و دارون عجم اوغلو در کتاب «چرا ملت‌ها شکست می‌خورند» این پرسش استراتژیک و پاسخ‌های پیرامون آن را بررسی می‌کنند.
 
از خوب به عالی
 
بهترین روش برای رسیدن به برترین جایگاه انسانی و تفکر خلاق چیست؟ جیم کالینز در کتاب «از خوب به عالی» با زیر سؤال بردن اصول مدیریتی رایج، به این سؤال مهم پاسخ می‌دهد. با شنیدن این کتاب سبک مدیریتی مقتدرانه را یاد می‌گیرید و دلیل پیشرفت و سقوط سازمان‌ها را به‌خوبی درک می‌کنید. این کتاب پرفروش در سال 2006 جایزه Audie را برای کتاب‌های تجارت - آموزشی دریافت کرد.
 
جیم کالینز در مطالعه و تحقیقاتی که طی پنج سال به همراه تیم تحقیقاتی خود داشت، به نتایجی رسید که ممکن است بیشتر باورها و اطلاعات شما درمورد رهبری کسب‌وکار را از بین ببرد. این نویسنده و محقق به همراه تیم خود، شرکت‌هایی را که سال‌ها عملکردی متوسط داشته‌اند، پیدا می‌کند و با شناسایی عملکرد آن‌ها، اصلی‌ترین تفاوت‌هایشان را با شرکت‌های رقیب بررسی می‌کند.
 
شرکت خلاقیت: غلبه بر نیروهایی نادیدنی که در مسیر الهام واقعی قرار دارند
 
اد کتمول در کتاب «شرکت خلاقیت: غلبه بر نیروهایی نادیدنی که در مسیر الهام واقعی قرار دارند» از خاطراتش در یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های انیمیشن یعنی پیکسار می‌نویسد. کتمول بنیان‌گذار شرکت پیکسار برای اهالی کسب ‌و‌ کار کتابی کم‌نظیر نوشته است!
 
به نظر شما چه چیزی پیکسار را متمایز می‌کند؟ خلاقیت این شرکت در چیست؟ شرکت پیکسار در مسیر کاری‌اش مشکلات بسیاری داشته که از نگاه مدیرعامل و مهندسان آن دور نبوده است. در این شرکت همه سخت تلاش می‌کنند تا مشکلات را کشف کنند و تمامی توان خود را برای رفع آن بگذارند.
 
انیماتورهای پیکسار تشویق می‌شوند دکوراسیون محل کار خود را به هر شکلی که باب طبع خودشان است، درآورند. اد کتمول از صمیم قلب باور دارد که همه‌ی افراد قابلیت خلاق بودن را دارند، حالا این خلاقیت به هر شکلی باشد، آن‌ها باید برای پیشرفت ترغیب شوند.
 
نظریه کتاب «شرکت خلاقیت: غلبه بر نیروهایی نادیدنی که در مسیر الهام واقعی قرار دارند» این است که موانع بساری بر سر راه خلاقیت وجود دارد، اما می‌شود به طور کاملا فعال گام‌هایی برای حفظ خلاقیت برداشت. بهترین مدیران کسانی هستند که آنچه در موردش شناخت ندارند را به رسمیت می‌شمارند و برایش جا باز می‌کنند. این مدیران ریسک پذیرند، آن‌ها این حقیقت را می‌پذیرند که ممکن است الگوهایشان اشتباه باشد.
 
 
 
گزارشگر : سهیلا صدیقی
https://theiranproject.com/vdcc41q0o2bqio8.ala2.html
نام شما
آدرس ايميل شما