پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ , 26 Dec 2024
جمعه ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۲۷
کد مطلب : 428091
در اختتامیه جشنواره الگوهای نوین یاددهی یادگیری دوره ابتدایی مطرح شد:

دکتر حکیم‌زاده: بها دادن به تجارب ارزشمند معلمان سبب رویش ایده‌های ناب خواهد شد

پروژه ایرانی : معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت به باور من تجارب ارزشمند معلمان که در کلاس درس و در تعامل مستقیم با دانش آموزان و خانواده‌ها کشف شده است، آنان را در موقعیتی قرار می‌دهد که ایده‌های ناب و قابل اجرایی را ارائه خواهند داد.
دکتر رضوان حکیم‌زاده معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در اختتامیه رویداد الف تا
دکتر رضوان حکیم‌زاده معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در اختتامیه رویداد الف تا
به گزارش پایگاه خبری پروژه ایرانی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، صبح پنج شنبه، ۲۲ شهریور، ضمن بازدید از غرفه های دومین رویداد بین المللی الف تا، در مراسم اختتامیه جشنواره الگوهای نوین یاددهی یادگیری دوره ابتدایی که در امتداد رویداد الف تا در محل برج میلاد تهران برگزار شد؛ حضور یافت. 

وی تقارن این رویداد ارزشمند با سالروز آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) را نویدبخش یک آغاز پربرکت در سال تحصیلی جدید دانست و ابراز امیدواری نمود که از تجارب ارزشمند ارائه شده در این جشنواره در جهت بهبود کیفیت یادگیری استفاده شود.

حکیم زاده تصریح کرد: اگر برنامه ای بخواهد به سرمنزل مقصود برسد قطعا باید در تمام مراحل تصمیم گیری،تدوین، برنامه ریزی واجرا مشارکت ذینفعان را داشته باشد ازینرو  معاونت آموزش ابتدایی در این دوره جدید برآن است که به همراه معلمان، دانش آموزان و اولیا برنامه ریزی کند و نه برای آن ها.

 وی آغاز فعالیت دوباره ی خود در معاونت آموزش ابتدایی را در تقارن با چنین رویدادی که بیانگر استفاده از تجارب ارزشمند معلمان است؛ به فال نیک گرفت و افزود: باور من بر این است که تجارب ارزشمند معلمان در کلاس درس و در تعامل مستقیم با دانش آموزان و خانواده ها کسب شده است وآنان را در موقعیتی قرار خواهد داد که می توانند ایده های ناب و قابل اجرا ارائه دهند. 

معاون آموزش ابتدایی وزیر به برقراری یک ارتباط نظام مند تاکید کرد و در تبیین آن به ایجاد یک شبکه ی ارتباطی تعریف شده از کف مدارس تا سطح ادارات در سراسر کشور اشاره نمود و آن را زمینه ساز ایجاد تعامل و گفتگو و بیان ایده و تجارب زیسته ی معلمان و مدیران دانست که محدود به یک جشنواره در دوره ی خاص نیست و در تمام طول سال تحصیلی جریان دارد.

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش، خوب درس دادن، تسلط بر دانش محتوایی، استفاده از روش های فعال تدریس و بهره بردن ارزشیابی بعنوان ابزاری برای یادگیری در جای خود موثر هستند اما آنچه محیط را برای یادگیری دانش آموزان آماده می کند این است که همه بچه ها در محیط یادگیری احساس تعلق و پذیرفته شدن داشته باشند و دریابند که مورد احترام هستند و در یک جو عاطفی روانی مثبت است که به دانش آموز احساس ارزشمند بودن القا می شود که بسیار راهگشاست.

معاون وزیر در پایان تصریح کرد: یادگیری مهارت هایی از قبیل: عزت نفس، احساس ارزشمندی و اعتماد به نفس مهمتر از انتقال دانش به بچه ها است چراکه این مهارت ها آنان را در ایفای نقش های موثر در جامعه آماده خواهد کرد و معلمان می توانند در این خصوص بسیار سازنده باشند.

گفتنی است پنج شنبه خرین روز از جشنواره ی سه روزه ی الگوهای متنوع یاددهی یادگیری بود و در پایان به برگزیدگان هدایایی به رسم یادبود تقدیم شد.
گزارشگر : سیدعلی پورطباطباطبایی
https://theiranproject.com/vdcb9wba8rhb5gp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما