چهارشنبه ۵ دی ۱۴۰۳ , 25 Dec 2024
چهارشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۴۷
کد مطلب : 416373

خانواده «پرادا» با صنعت مُد چه کردند؟

پروژه ایران : اگر به برندپوشی علاقمند هستید، قطعا نام «پرادا» به گوشتان خورده است. برندی که اتفاقا مورد علاقه اشراف ایتالیا است.
خانواده پرادا
خانواده پرادا
به گزارش پایگاه خبری پروژه ایران، برند «پرادا» نیز مانند بسیاری از برندهای مطرح و معروف دنیا که در حوزه کیف و کفش فعالیت می‌کنند، در کشور ایتالیا بنیان‌گذاری شده است. این برند توسط ماریو پرادا و برادرش تاسیس شد و توانست که موفقیت‌های بسیاری را در این حوزه به دست بیاورد.
 
«پرادا» در واقع یک یک برند خانوادگی است که به صورت خانوادگی هم اداره می‌شود و ماریا پرادا به همراه برادرش این برند را تاسیس کرد.
 
اما موسس اصلی این برند را می‌توان ماریو پرادا دانست و در اصل در ابتدا تنها او بود که پرادا را جلو می برد و تمامی کارهایش را انجام می‌داد اما بعدها برادرش به این برند پیوست و پس از آن بیشتر برند «پرادا» را با نام فراتلی پرادا می شناختند.
 
اولین فروشگاه «پرادا» در شهر میلان ایتالیا تاسیس شد و پرادا فعالیت خودش را به صورت حرفه‌ای از این مکان شروع کرد. زمانی که ماریو پرادا این شعبه را تاسیس کرد و کارهای آن را انجام می‌داد، هنوز برادرش به او نپیوسته بود.
 

آغاز راه با تولید کیف چرمی

 
اولین محصولاتی که برند «پرادا» به مشتریان و مخاطبان خودش عرضه کرد، کیف و چمدان‌های چرمی بود. این محصولات به دلیل کیفیت بسیار خوب و فوق العاده خودش ، توانست خیلی زود جای خود را در میان مردم باز کند و محبوبیت بسیار زیادی پیدا کند اما تنها یک ایراد داشت و آن این بود که این کیف‌ها وزن سنگینی داشتند. در اصل در طراحی ابتدایی آنها به وزن محصول توجهی نکرده بودند و تمام توان و تمرکز خود را بر روی این موضوع گذاشته بودند که محصولی با کیفیت و زیبا به مخاطبان ارائه دهند.
 
برند پرادا آنقدر خوب توانست حرف خود را بر سر زبان‌ها بیندازد و تمامی مردم از کیفیت و زیبایی او صحبت می‌کردند که در سال 1919 و درست زمانی که تنها 6 سال از آغاز تاسیس آن گذشته بود، تامین کننده وسایل کیف و کفش خانواده سلطنتی ایتالیا شد و توانست به دربار نیز نفوذ کند و محصولات خود را به آنها نیز به فروش برساند.
 
به همین دلیل کت سلطنتی نیز به این برند تعلق گرفت و توانست  که از دربار نشان ملی دریافت کند. همین امر سبب شد که برند پرادا ، برند مورد علاقه اشراف ایتالیا شود و نام خود را بیشتر بر سر زبان‌ها بیاندازد.
 

ضربه‌ای که «ماریو پرادا» به این برند خانوادگی زد

 
در سال 1952 ماریو پرادا  که خالق و موسس این برند بود به صورت ناگهانی درگذشت، و این مرگ ناگهانی ضربه سنگینی به پیکره برند زد. ماریو در زمان حیاتش همیشه این موضوع را اعلام کرده بود که مخالف حضور خانم ها در تجارت است و اصلا اجازه نمی‌داد که دخترش در این تجارت وارد شود.
 
پس از مرگ ماریو، وارثان این برند پسر و دختر ماریو پرادا بودند که باید زودتر تصمیم‌گیری می‌کردند که کدامیک مدیریت را بر عهده بگیرد و کارها را پیش ببرد. پسر ماریو پرادا اصلا علاقه و تمایلی برای ورود به عرصه تجارت نداشت. به همین دلیل خواهرش بر خلاف نظر پدر که مخالف حضور خانم‌ها در تجارت بود، مدیریت این مجموعه را بر عهده گرفت.
 
لویزا پرادا مدیریت برند پرادا در مدت 20 سال بر عهده داشت و از ابتدای بر عهده گرفتن این برند که شرکت در حال ضرر بود و روز به روز در حال کاهش ارزش خود بود، توانست ارزش بسیاری را با برند خود خلق کند و در تمام مدت این 20 سال، این برند روز به روز در حال پیشرفت و در حال صعود بود و همیشه توانسته بود که سود و بازدهی بسیار خوبی از خودش را نشان بدهد.
 

و اما ورود موچیا پرادا...


در سال 1970 دختر لویزا پرادا، موچیا پرادا به این تیم ملحق شد و توانست که در سال 1977 با یک تاجر ایتالیایی به نام برتلی به توافق برسد و بتواند مسیر رشد و آوازه این برند را بیشتر به نمایش بگذارد و موفقیت‌های این برند را دو چندان کند.
 
در سال 1978 موچیا پرادا به صورت رسمی به عنوان وارث برند پرادا معرفی شد. او توانسته بود که در همان سالها نوعی از پارچه‌های نایلونی را در کار خود معرفی و عرضه کند که بسیار شبیه به پارچه‌های ابریشمی بود و امروزه در سراسر دنیا به شدت مورد استقبال قرار گرفته است . در اصل این پارچه توانسته بود که گامی بلند در راستای موفقیت برند بردارد و بتواند برند پرادا را  بیشتر بر سر زبان‌ها بیندازد.
 
در سال 1982  پرادا حوزه کاری خود را گسترش داد و اولین کفش خود را که کفشی زنانه بود به بازار معرفی کرد. این کفش به علت زیبایی بسیاری که داشت، توانست در مدت زمان بسیار کوتاهی فروش بسیار خوبی را برای پرادا به ارمغان بیاورد و بتواند دقیقا دل طبقه اشراف را ببرد به گونه‌ای که همه زنان این طبقه از کفش‌های پرادا استفاده می‌کردند.
 
در سال 1987 موچیا پرادا با شریک تجاری‌اش که یکی از تجار معروف در ایتالیا به نام برتلی بود، ازدواج کرد. آنها در سال 1977 با یکدیگر در برند پرادا شریک شده بودند و 10 سال بعد در سال 1987 با یکدیگر ازدواج کردند.
 

ورود پرادا به عرصه تولید تلفن همراه


در سال 2007 پرادا مرزهای تبلیغات و بازاریابی را جابه جا کرد و اولین گوشی تمام لمسی را با برند ال جی به بازار معرفی کرد. این حرکت پرادا انقلابی در این صنعت به پا کرد و افرادی که علاقمند بودند که تمام وسایل خود را با این برند ست کنند، می‌توانستند یک ست بسیار زیبا با محصولات و تولیدات این برند داشته باشند.
 
گزارشگر : سهیلا صدیقی
https://theiranproject.com/vdcbz0bafrhb8fp.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما